Ratatouille med salami

En klassisk fransk rätt som får en härlig twist!

Julig pepparkaka med salami och getostkräm

Testa något nytt till glöggmingelt. Denna kombination av salami och getostkräm, balanserad av sötman från honungen och kryddigheten från pepparkakan, ger en unik och utsökt smakupplevelse som kommer att imponera på dina gäster under julen!

Bruschetta med tomatmarmelad, salami och mozzarella- och färskostkräm

Den perfekta bruschettan att imponera gästerna med. Tomatmarmeladen är fantastisk på bröd, till ostbrickan eller som tillbehör till olika rätter, precis som mozzarella- och färskostkrämen. En len och mild dip – lägger sig som sammet i mun och fungerar som bryggan mellan den söta marmeladen och den salta salamin. En hit på din nästa fest … Continued

Paj med salami, fetaost och spenat

Vem tackar nej till en smarrig paj med Kotivara salami, fetaost och soltorkade tomater? Vi lovar att du inte blir besviken.

Tomatsoppa med Kotivara salami

Handen upp alla ni som hade dyr elräkning. Här kommer ett recept på en värmande tomatsoppa som kostar endast 30:- per portion.

Beef Wellington med Kotivara salami

Gordon Ramsays signaturrätt i ny tappning. En smördegsinbakad oxfilé inlindad i Kotivara salami.

Ägg Benedict

En klassisk brunchrätt med läcker toast, pocherat ägg, Kotivara salami och hollandaise

Älgschnitzel med Kotivara salami

Vi på Kotivara önskar er god jaktlycka och tipsar om en extra god schnitzel fylld med ost och Kotivara salami. Det går givetvis utmärkt att byta ut älgsteken till kyckling, nöt eller fläsk om jaktlyckan lyser med sin frånvaro.

Kantarellpaj med Kotivara salami och blandfärs

Under hösten fyller vi på vårt skafferi. En av de absolut godaste skatterna som vår natur bjuder på är kantarellen. Lätt att hitta med sin guldgula färg och makalöst god.

Västerbottenpaj med salami

Stundar kräftpremiären? Då har vi ett perfekt tillbehör till kräftskivan. Minipajer med Västerbottensost och salami. Originalreceptet har vi lånat av de som verkligen kan det här med Västerbottensostpaj. Sedan har vi pimpat det med vår egen salami och gjort dem i miniatyrformat.