Hushållssalami peppar

Få mer för pengarna med vår peppar- och vitlökssalami i större förpackningar. Ett smart val för den större familjen eller för dig som bara älskar salami. Vår pepparsalami är kryddad och täckt med en riktigt god svart- och vitpeppar. En klassisk klassiker som smakar allra bäst - helt enkelt.

Läs mer

Hushållssalami vitlök

Få mer för pengarna med vår peppar- och vitlökssalami i större förpackningar. Ett smart val för den större familjen eller för dig som bara älskar salami. En smakrik vitlökssalami från Österbotten. Kryddad med  svart- och vitpeppar, koriander och senapsfrö. Kallrökt och långsamt mognad på traditionellt vis.

Läs mer

Ekosalami

Vår ekologiska salami är kallrökt och lufttorkad på traditionellt vis. Den är klassiskt kryddad med smak av koriander, vitlök, senap, muskotnöt, paprika och peppar. Den är tillagad med kärlek och innehåller endast ekologiska råvaror.

Läs mer

Ekosalami av nöt

Vår ekologiska salami av nöt är kallrökt och lufttorkad på traditionellt vis, samt klassiskt kryddad med smak av koriander, vitlök, senap, muskotnöt, paprika och peppar. Den är tillagad med kärlek och innehåller endast ekologiska råvaror.

Läs mer

Finsk salami

En äkta finsk salami från Österbotten. Smaksatt med svart- och vitpeppar, koriander och senapsfrö. Kallrökt med alspån från Karlön och lufttorkad i Polcirkelns friska vindar.

Läs mer

Vitlökssalami

En smakrik vitlökssalami från Österbotten. Kryddad med svart- och vitpeppar, koriander och senapsfrö. Kallrökt och långsamt mognad på traditionellt vis.

Läs mer

Lantsalami

Vår lantsalami är klassiskt kryddad med koriander, vitlök, ingefära, lök och peppar. Den är tillagad på traditionellt vis, naturlig och helt fri från tillsatser.

Läs mer

Pepperoni salami

Vår pepperonisalami är en riktig smakexplosion. Smaksatt med pepperoni, anis, oregano, vitlök, fänkål, paprika, chili, rosmarin och svartpeppar. Perfekt för pizzatopping.

Läs mer

Tapassalami

En smakfull salami med spanska influenser. Kryddad med galangal, vitlök, ingefära och muskot.

Läs mer

Klassisk salami

Vår klassiska salami har vi tillverkat i över 60 år enligt ett traditionellt recept från S:t Petersburg. En klassisk salami kryddad med svart- och vitpeppar, koriander och senapsfrön. Fri från laktos, gluten och mjölk. Kallrökt med alspån från Karlön och lufttorkad intill Polcirkelns friska vindar.

Läs mer

Het chilisalami

Vår heta chilisalami är extra smakrik. Den är kryddad med riktigt het chilipeppar, svart- och vitpeppar, koriander och senapsfrö – smakar som bäst på lunchmackan med krispig sallad och paprika.

Läs mer

Pepparsalami

Vår pepparsalami är kryddad och täckt med en riktigt god svart- och vitpeppar. En klassisk klassiker som smakar allra bäst - helt enkelt.

Läs mer
Salamipizza, kock skär salamipizza, rustik

Sugen på salami? Kolla in Recepten från våra korvmästare

Läs mer