Paj med salami, fetaost och spenat

Vem tackar nej till en smarrig paj med Kotivara salami, fetaost och soltorkade tomater? Vi lovar att du inte blir besviken.

Pastagratäng med tomat och salami

Här kommer ett av våra mest populära recept från våra korvmästare. Pastagratäng. Snabbt, enkelt och billigt.

Capricciosa med pepperoni

Vem älskar capricciosa? Här kommer ett rysligt gott recept på salamipizza som du sätter extra guldkant på med din egenplockade svamp.

Kantarellpaj med Kotivara salami och blandfärs

Under hösten fyller vi på vårt skafferi. En av de absolut godaste skatterna som vår natur bjuder på är kantarellen. Lätt att hitta med sin guldgula färg och makalöst god.

Grön ärtsoppa med salamichips

Tiden för skogspromenader, jakt, fiske och svampplockning är här. Vad sägs om att ta med något värmande i termos denna gång? Testa vårt recept på grön ärtsoppa.

Älgschnitzel med Kotivara salami

Vi på Kotivara önskar er god jaktlycka och tipsar om en extra god schnitzel fylld med ost och Kotivara salami. Det går givetvis utmärkt att byta ut älgsteken till kyckling, nöt eller fläsk om jaktlyckan lyser med sin frånvaro.

Mustig chiligryta med smak av chilisalami

Vad sägs om en värmande chili när rusket nu träder in. Djupet i den goda smaken kommer från Kotivaras Chilisalami.

Salami- och kantarellpaj

Har du smakat världens godaste paj? Vi vågar faktiskt säga att det här är den vinnande pajen. Den gör succé på varje middagsbord.

Böngryta med salami

En varm och fyllig gryta att värma sig med på friska höstkvällar.

Salamisallad med pärlcouscous

I solen på stranden i kulturstaden Svartöstan skapade vi vårt bästa salladsrecept. Efter en hel dag med produktfotograferingar var det dags för en välförtjänt lunchpaus. Vår receptmakare Maja slängde ihop en sallad som ingen av oss glömmer. – Man ska inte skryta, men jag fick förtur till receptet och har lagat den många gånger sedan dess, … Continued