Gulasch med salami och ajvar relish

Upplev en smakexplosion med vår Kotivara slami-gulasch. En fusion av östeuropeisk tradition och finskt hantverkssalami.

Högrevsgryta med Kotivara salami

Den här grytan är fylld med rustika smaker och en touch av Kotivara salami som ger ytterligare djup i smaken.

Brieost och salamismörgås i ny tappning

I en pittoresk fransk by, där doften av nybakat bröd fyllde luften, föddes en kärlekshistoria mellan brieost och salami. En lokal favorit och spreds som en kulinarisk legend. Vi på Kotivara älskar traditioner lika mycket som vi älskar utmaningar. Därför skapade vi denna nytappning av den klassiska legenden. Här möter krämig brie och kryddig salami … Continued

Salami och brieost

Den silkeslena brien och den kryddiga salamin från Kotivara möts i en perfekt symfoni av smaker. En tidlös klassiker som tar dig tillbaka till svunna smakupplevelser men med en spännande touch av fikon.

Paj med salami, fetaost och spenat

Vem tackar nej till en smarrig paj med Kotivara salami, fetaost och soltorkade tomater? Vi lovar att du inte blir besviken.

Pastagratäng med tomat och salami

Här kommer ett av våra mest populära recept från våra korvmästare. Pastagratäng. Snabbt, enkelt och billigt.

Kantarellpaj med Kotivara salami och blandfärs

Under hösten fyller vi på vårt skafferi. En av de absolut godaste skatterna som vår natur bjuder på är kantarellen. Lätt att hitta med sin guldgula färg och makalöst god.

Mustig chiligryta med smak av chilisalami

Vad sägs om en värmande chili när rusket nu träder in. Djupet i den goda smaken kommer från Kotivaras Chilisalami.

Älgschnitzel med Kotivara salami

Vi på Kotivara önskar er god jaktlycka och tipsar om en extra god schnitzel fylld med ost och Kotivara salami. Det går givetvis utmärkt att byta ut älgsteken till kyckling, nöt eller fläsk om jaktlyckan lyser med sin frånvaro.

Grön ärtsoppa med salamichips

Tiden för skogspromenader, jakt, fiske och svampplockning är här. Vad sägs om att ta med något värmande i termos denna gång? Testa vårt recept på grön ärtsoppa.