Tunnbröd med salami
Till alla som vill vara med på festligheterna på surströmmingsskivan men inte riktigt uppskattar själva hedersgästen har vi tagit fram en surströmmingsfri surströmmingsmacka!
20 min
Ingredienser
1
pkt
Kotivara salami
4
st
tunnbröd
4
msk
smör
4
dl
gräddfil
12
st
kokt färskpotatis
1
st
rödlök
2
st
tomat
1
knippe
gräslök
Tillbehör
4
st
klädnypor till näsan (!)
Gör så här
- Koka potatisen. Bred tunnbrödet med smör. Bred gräddfil på smöret.
- Skiva potatis tunt och lägg ovanpå. Klicka ut gräddfil på potatisen och strö över tomat, rödlök och hackad gräslök.
- Strimla Kotivara salami och strö över.
- Sätt klädnypan på näsan för att dölja lukten från dina vänners smörgåsar och njut av din surströmmingsfria och ack så goda salamismörgås.