Salamisallad med pärlcouscous
I solen på stranden i kulturstaden Svartöstan skapade vi vårt bästa salladsrecept. Efter en hel dag med produktfotograferingar var det dags för en välförtjänt lunchpaus. Vår receptmakare Maja slängde ihop en sallad som ingen av oss glömmer.
– Man ska inte skryta, men jag fick förtur till receptet och har lagat den många gånger sedan dess, berättar Åsa som stod för stylingen på fotograferingen.
20 min
Ingredienser
4
portioner
Moghrabiah (Pärlcouscous)
Dressing
2
tsk
citron
1
tsk
dijonsenap
2
dl
crème fraiche
Hackad persilja
Hackad gräslök
Salt och svartpeppar
Topping
Kotivara Het Chilisalami
Fetaost
Sallat i kruka
Paprika
Rädisor
Avokado
Gör så här
- Koka Moghrabiah (storkorning coucous) enligt beskrivning på förpackningen.
- Skölj under kallt vatten i durkslag. Låt rinna av medan du hackar grönsakerna.
- Rör ihop med couscousen med dressingen och lägg i botten av salladen.
- Toppa med salami, fetaost, sallat, paprika, rädisor och avokado. Smaklig måltid!