Salamiomelett
En riktigt krämig omelett med kotivara salami
15
![Omelette med Kotivara salami](https://kotivara.se/wp-content/uploads/2023/02/omelette-with-salami-and-blue-cheese-2021-10-21-04-25-58-utc-scaled-1-1024x678.jpg)
Ingredienser
4
st
ägg
4
msk
Crème fraiche
1
msk
olivolja (till stekning)
salt och peppar
3
msk
Oregano (plockade blad)
12
skivor
Kotivara salami
50
g
riven lagrad ost
4
st
Tomater
Gör så här
- Blanda ägg, crème fraiche, salt och peppar i en skål. Vispa lätt med gaffel.
- Häll i äggsmeten i oljad stekpanna på medelvärme.
- När omeletten börjar bli fast i botten lägger du på färsk oregano, salamiskivor och ost.
- Låt steka tills bara ytan är rå. Vik omeletten dubbel, dra av från värmen och låt stå i 5 minuter.
- Servera med färska tomater.