Böngryta med salami
En varm och fyllig gryta att värma sig med på friska höstkvällar.
30 min
 
                             
                                            Ingredienser
                                         3
                                         förpackningar
                                         Kotivara salami
                                    
                                                           
                                
                                         1
                                         msk
                                         Olivolja
                                    
                                                           
                                
                                         5
                                         dl
                                         Tomatsås, med chili
                                    
                                                           
                                
                                         1.5
                                         dl
                                         Kidneybönor, kokta
                                    
                                                           
                                
                                         1.5
                                         dl
                                         vita stora vita bönor
                                    
                                                           
                                
                                         2
                                         dl
                                         majskorn
                                    
                                                           
                                
                                         3
                                         dl
                                         bulgur
                                    
                                                           
                                
                                         0.5
                                         tärning(ar)
                                         köttbuljong
                                    
                                                           
                                
                                         
                                         
                                         salt
                                    
                                                           
                                
                                         
                                         
                                         Peppar
                                    
                           
                                                              Topping
                                         1
                                         knippe
                                         persilja
                                    
                           
                                          Gör så här
- Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen men låt även buljongen koka med.
- Hacka salamiskivrona och fräs i olja. Häll i tomatsås, bönor och majs. Koka 20 minuter.
- Servera med bulgur och persilja.

 Loading...
Loading...










