Grilled cheese med salami och dijon
Klassisk grilled cheese, förfinad: Krämig dijon och majonnäs smälter med osten till perfektion. En smakresa i varje tugga, en kulinarisk kärlekshistoria på ditt fat.
20 min
Ingredienser
4
msk
dijon
4
msk
majonnäs
1
dl
riven gruyere
1
dl
riven lagrad cheddar
1
pkt
Kotivara salami
smör till stekning
8
skivor
rostbröd
1
kruka
sallat
1
låda
snacktomater
Gör så här
- Bred dijon på en sida av brödskivorna
- Bred majonnäs på samma sida av brödskivorna
- Riv över ost på varje skiva och lägg på salami så att den hamnar i mitten av smörgåsen när du lägger ihop två skivor.
- Grilla i smörgåsjärn tills de blivit krispiga och fått gyllenbrun färg
- Servera tillsammans med en enkel sallad och snacktomater