(1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Grilled cheese med salami och dijon

Klassisk grilled cheese, förfinad: Krämig dijon och majonnäs smälter med osten till perfektion. En smakresa i varje tugga, en kulinarisk kärlekshistoria på ditt fat.

klocka

20 min

portion
Grillad smörgås med gruyere, cheddar, dijon, majonnäs och Kotivara salami

Ingredienser

4 msk dijon
4 msk majonnäs
1 dl riven gruyere
1 dl riven lagrad cheddar
1 pkt Kotivara salami
smör till stekning
8 skivor rostbröd
1 kruka sallat
1 låda snacktomater

Gör så här

  1. Bred dijon på en sida av brödskivorna
  2. Bred majonnäs på samma sida av brödskivorna
  3. Riv över ost på varje skiva och lägg på salami så att den hamnar i mitten av smörgåsen när du lägger ihop två skivor.
  4. Grilla i smörgåsjärn tills de blivit krispiga och fått gyllenbrun färg
  5. Servera tillsammans med en enkel sallad och snacktomater