Enchilada med salami
Kära rätter har olika namn! Burrito, enchilada, tortilla? Men vad sägs om Salamienchilada?
30 min
Ingredienser
Fyllning
1
pkt
Kotivara pepperonisalami
1
st
hackad gul lök
2
msk
smör
1
burk
tacosås
1
pkt
tacokrydda
3
msk
creme fraiche
2
pkt
tortillabröd large
2
st
Tomater i skivor
1
burk
majs
Topping
2
dl
riven gratängost
5
msk
tacosås
Dressing
3
dl
creme fraiche
3
msk
majonäs
1
st
pressad vitlöksklyfta
1
krm
spiskummin
Salt och svartpeppar
Gör så här
- Slå på ugnen på 200 grader
- Stek lök och salami. Tillsätt tacokrydda och tacosås, (spara några matskedar tacosås). Rör om.
- Tillsätt creme friache och majs. Rör om.
- Fördela blandningen på tortillabröden, rulla ihop och lägg i smörad ugnsform så att enchiladasen blir packade.
- Bre över resterande tacosås på enchiladasen och strö över osten.
- Rör ihop dressingen och låt stå i kyl.
- Grädda enchiladasen i mitten av ugnen i 20 minuter.
Servera med hackad grön chili, dressing och chilisås.