Brieost och salamismörgås i ny tappning
I en pittoresk fransk by, där doften av nybakat bröd fyllde luften, föddes en kärlekshistoria mellan brieost och salami. En lokal favorit och spreds som en kulinarisk legend. Vi på Kotivara älskar traditioner lika mycket som vi älskar utmaningar. Därför skapade vi denna nytappning av den klassiska legenden. Här möter krämig brie och kryddig salami de söta jordgubbarna och den syrliga balsamicon i en härlig harmoni. Något för finsmakaren!
15 min
Ingredienser
8
skivor
grovt bröd
1
pkt
Kotivara salami
8
msk
färskost eller smör
1
pkt
groddar
8
skivor
brieost
4
st
jordgubbar i skivor
2
msk
balsamico kräm
Gör så här
- Bred riktigt med färskost eller smör på en sida av alla skivor.
- Lägg på groddar, Kotivara salami, brieost och skivade jordgubbar.
- Ringa över balsamicokrämen, lägg på brödlocket och servera!
Smaklig måltid!