(1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Brieost och salamismörgås i ny tappning

I en pittoresk fransk by, där doften av nybakat bröd fyllde luften, föddes en kärlekshistoria mellan brieost och salami. En lokal favorit och spreds som en kulinarisk legend. Vi på Kotivara älskar traditioner lika mycket som vi älskar utmaningar. Därför skapade vi denna nytappning av den klassiska legenden. Här möter krämig brie och kryddig salami de söta jordgubbarna och den syrliga balsamicon i en härlig harmoni. Något för finsmakaren!

klocka

15 min

portion
Brieost och salamismörgås i ny tappning

Ingredienser

8 skivor grovt bröd
1 pkt Kotivara salami
8 msk färskost eller smör
1 pkt groddar
8 skivor brieost
4 st jordgubbar i skivor
2 msk balsamico kräm

Gör så här

  1. Bred riktigt med färskost eller smör på en sida av alla skivor.
  2. Lägg på groddar, Kotivara salami, brieost och skivade jordgubbar.
  3. Ringa över balsamicokrämen, lägg på brödlocket och servera!

Smaklig måltid!