Hushållssalami peppar

Få mer för pengarna med vår peppar- och vitlökssalami i större förpackningar. Ett smart val för den större familjen eller för dig som bara älskar salami. Vår pepparsalami är kryddad och täckt med en riktigt god svart- och vitpeppar. En klassisk klassiker som smakar allra bäst – helt enkelt.

Hushållssalami vitlök

Få mer för pengarna med vår peppar- och vitlökssalami i större förpackningar. Ett smart val för den större familjen eller för dig som bara älskar salami. En smakrik vitlökssalami från Österbotten. Kryddad med  svart- och vitpeppar, koriander och senapsfrö. Kallrökt och långsamt mognad på traditionellt vis.

Ekosalami

Vår ekologiska salami är kallrökt och lufttorkad på traditionellt vis. Den är klassiskt kryddad med smak av koriander, vitlök, senap, muskotnöt, paprika och peppar. Den är tillagad med kärlek och innehåller endast ekologiska råvaror.

Ekosalami av nöt

Vår ekologiska salami av nöt är kallrökt och lufttorkad på traditionellt vis, samt klassiskt kryddad med smak av koriander, vitlök, senap, muskotnöt, paprika och peppar. Den är tillagad med kärlek och innehåller endast ekologiska råvaror.

Finsk salami

En äkta finsk salami från Österbotten. Smaksatt med svart- och vitpeppar, koriander och senapsfrö. Kallrökt med alspån från Karlön och lufttorkad i Polcirkelns friska vindar.

Vitlökssalami

En smakrik vitlökssalami från Österbotten. Kryddad med svart- och vitpeppar, koriander och senapsfrö. Kallrökt och långsamt mognad på traditionellt vis.

Lantsalami

Vår lantsalami är klassiskt kryddad med koriander, vitlök, ingefära, lök och peppar. Den är tillagad på traditionellt vis, naturlig och helt fri från tillsatser.

Pepperoni salami

Vår pepperonisalami är en riktig smakexplosion. Smaksatt med pepperoni, anis, oregano, vitlök, fänkål, paprika, chili, rosmarin och svartpeppar. Perfekt för pizzatopping.

Tapassalami

En smakfull salami med spanska influenser. Kryddad med galangal, vitlök, ingefära och muskot.

Klassisk salami

Vår klassiska salami har vi tillverkat i över 60 år enligt ett traditionellt recept från S:t Petersburg. En klassisk salami kryddad med svart- och vitpeppar, koriander och senapsfrön. Fri från laktos, gluten och mjölk. Kallrökt med alspån från Karlön och lufttorkad intill Polcirkelns friska vindar.