Kantarellpizza med salami

En riktigt god Pizza Bianco med stekta kantareller, krämig färskost och Kotivara salami.

Alla hjärtans pizza

Fira alla hjärtans dag med en hjärtlig pizza med Kotivara salami <3

Capricciosa med pepperoni

Vem älskar capricciosa? Här kommer ett rysligt gott recept på salamipizza som du sätter extra guldkant på med din egenplockade svamp.

Salamipizza på grillen

Emil är tillbaka med ett nytt pizzarecept. Är det något Emil brinner för så är det att grilla. En del har maskinparker i garaget, Emil har den på altanen. – Det började lite lätt med en klotgrill. Men jag insåg snart att jag behövde ett rotisseri, en pizzasten, en rök och plötsligt hade jag en … Continued

Pizza-kit <3 Kotivara

Brukar du också få ett plötsligt sug efter surdegspizza? Det är helt okej att köpa ett färdigt pizza-kit. Och det bästa av allt, pizzan är klar på 15 minuter.

Pizzasnurror

Perfekt till vickning, picknick eller till barnkalaset. Låt även barnen vara med i baket. Kul, gott och snabblagat!

Stromboli

Stromboli är en riktig klassiker men inte så vanlig i Sverige – trots att den sägs vara döpt efter en film med Ingrid Bergman. Så här gör du för att sno ihop en rykande god helgmiddag!

Hjärtlig pizza

Känner du någon Som behöver lite extra uppskattning i form av en hjärtformad pizza med salamihjärtan som topping.

Emils napolitanska pizza på grillen

Är det något Emil brinner för så är det att grilla. En del har maskinparker i garaget, Emil har den på altanen. – Det började lite lätt med en klotgrill. Men jag insåg snart att jag behövde ett rotisseri, en pizzasten, en rök och plötsligt hade jag en pizzaugn också, berättar Emil. Hemligheten bakom Emils … Continued

Glutenfri tapas

Här kommer ett glutenfritt tapasalternativ.